Welpen (7 t/m 11 jaar)

Bij de Welpen gaan jongens en meiden van 7 tot 11 jaar samen op avontuur en leren ze de eerste outdoor-vaardigheden en ook leuke dingen over de natuur. De jonge leiding van de Welpen hebben leuke namen uit het Jungle Book, zoals Kaa, Baloe en Jacala.

Onze Welpen leren dingen over kamperen, koken, EHBO, toneel en liedjes en maken spannende tochten met een GPS. Met al deze toffe activiteiten kunnen de kids coole badges verdienen voor op hun eigen mooie scoutfit.

Bij Kagiwepi hebben we twee Welpengroepen:

  • De ochtend Welpen komen wekelijks op zaterdagochtend van 09:30 tot 11:30 bij elkaar in ons clubhuis.
  • De middag Welpen komen wekelijks op zaterdagmiddag van 13:00 tot 15:00 bij elkaar in ons clubhuis.

De grootte van beide groepen is ongeveer 25 kinderen. In deze groepen wordt gewerkt met subgroepjes van ongeveer 6 kinderen. Naast de wekelijkse bijeenkomsten zijn er regelmatig logeerweekendjes op ons clubhuis en een heus zomerkamp van een paar dagen in een clubhuis ergens anders.

Iedereen mag drie keer gratis komen kijken. Daarna mag je besluiten om lid te worden en maken we afspraken over een scoutfit en dergelijke.
Contributie informatie ( 2024: €125.00 )


Contributie

De contibutie voor 2024 bedraagt € 125.00.
Dit bedrag wordt ieder jaar heroverwogen, maar stijgt vaak alleen mee met de inflatie. Met dit geld word het lidmaatschap van Scouting Nederland betaald, onderhoud van het clubhuis & materiaal, en gaat er een deel naar de speltak van uw kind zodat zij leuke en uitdagende opkomsten kunnen organiseren.
Om verwarring te voorkomen: Al onze leiding, bestuur en andere vrijwilligers zijn op vrijwillige basis verbonden aan de vereniging en ontvangen hier dan ook geen vergoeding voor.

Let op: er is geen restitutie van reeds betaalde contributie mogelijk.

Haarlemmermeer doet Mee

Wanneer u moet rondkomen van een minimuminkomen en één (of meerdere) kind(eren) heeft die willen sporten of bijvoorbeeld op muziekles of scouting willen, dan kunt u gebruik maken van de gemeentelijke regeling ‘Haarlemmermeer doet Mee’. Wij als Scouting Kagiwepi verlenen graag onze medewerking aan deze regeling welke, in opdracht van de gemeente, wordt uitgevoerd door Stichting Leergeld Haarlemmermeer en het Jeugdsportfonds Haarlemmermeer. Voor meer informatie over ‘Haarlemmermeer doet Mee’ zie: https://haarlemmermeergemeente.nl/jong-haarlemmermeer-doet-mee.Scouting Kagiwepi
KvK: 34294676
© 2024