Roverscouts & Stam (18+)

Jongvolwassen tussen de 18 en 21 jaar noemen we Roverscouts. De groep leden ouder dan 21 jaar wordt de Stam genoemd.

Roverscouts en Stamleden organiseren hun eigen activiteiten. Dat doen zij voor zichzelf maar nog vaker voor de rest van de scoutinggroep. Roverscouts en Stamleden bouwen een speelkasteel voor Bevers en Welpen en zij zingen de liedjes harder dan de rest, zodat de rest ze ook kan leren. Rovers en Stamleden zorgen voor de kaders, en ook voor de gezelligheid.

De speltakken komen wekelijks bij elkaar in ons clubhuis.

  • De Roverscouts op zaterdagavond van 20.00 tot 23.00
  • De Stamleden op zaterdagavond van 21.00 tot 23.00
Daarnaast worden er allerlei meerdaagse buitenactiviteiten in weekenden en vakanties gepland.
Contributie informatie ( 2024: €125.00 )


Contributie

De contibutie voor 2024 bedraagt € 125.00.
Dit bedrag wordt ieder jaar heroverwogen, maar stijgt vaak alleen mee met de inflatie. Met dit geld word het lidmaatschap van Scouting Nederland betaald, onderhoud van het clubhuis & materiaal, en gaat er een deel naar de speltak van uw kind zodat zij leuke en uitdagende opkomsten kunnen organiseren.
Om verwarring te voorkomen: Al onze leiding, bestuur en andere vrijwilligers zijn op vrijwillige basis verbonden aan de vereniging en ontvangen hier dan ook geen vergoeding voor.

Let op: er is geen restitutie van reeds betaalde contributie mogelijk.

Haarlemmermeer doet Mee

Wanneer u moet rondkomen van een minimuminkomen en één (of meerdere) kind(eren) heeft die willen sporten of bijvoorbeeld op muziekles of scouting willen, dan kunt u gebruik maken van de gemeentelijke regeling ‘Haarlemmermeer doet Mee’. Wij als Scouting Kagiwepi verlenen graag onze medewerking aan deze regeling welke, in opdracht van de gemeente, wordt uitgevoerd door Stichting Leergeld Haarlemmermeer en het Jeugdsportfonds Haarlemmermeer. Voor meer informatie over ‘Haarlemmermeer doet Mee’ zie: https://haarlemmermeergemeente.nl/jong-haarlemmermeer-doet-mee.Scouting Kagiwepi
KvK: 34294676
© 2024