Bevers (5 t/m 7 jaar)

De jongste leden noemen we bij Scouting de Bevers. Deze stoere jongens en ferme meiden van 5 tot 7 jaar gaan naar buiten en op avontuur in het dorp Hotsetonia. Onze jonge vlotte leiding nemen de groep van circa 25 kids mee als een oudere zus of broer.

Bij de Bevers leren kinderen al op jonge leeftijd samen te werken. De ene week is dat koken met Rozemarijn, de volgende keer maken de Bevers een fantasievolle wereldreis met Sterre en Steven Stroom en de keer erna leren ze alles over dieren bij Bas Bos en Rebbel. Met al deze toffe activiteiten kunnen de kids coole badges verdienen voor op hun eigen mooie scoutfit

De Bevers van Kagiwepi komen wekelijks op zaterdagochtend van 09:30 tot 11:30 bij elkaar in ons clubhuis. Daarnaast worden er regelmatig logeerpartijtjes georganiseerd.

Iedereen mag drie keer gratis komen kijken. Daarna mag je besluiten om lid te worden en maken we afspraken over een scoutfit en dergelijke.
Contributie informatie ( 2024: €125.00 )


Contributie

De contibutie voor 2024 bedraagt € 125.00.
Dit bedrag wordt ieder jaar heroverwogen, maar stijgt vaak alleen mee met de inflatie. Met dit geld word het lidmaatschap van Scouting Nederland betaald, onderhoud van het clubhuis & materiaal, en gaat er een deel naar de speltak van uw kind zodat zij leuke en uitdagende opkomsten kunnen organiseren.
Om verwarring te voorkomen: Al onze leiding, bestuur en andere vrijwilligers zijn op vrijwillige basis verbonden aan de vereniging en ontvangen hier dan ook geen vergoeding voor.

Let op: er is geen restitutie van reeds betaalde contributie mogelijk.

Haarlemmermeer doet Mee

Wanneer u moet rondkomen van een minimuminkomen en één (of meerdere) kind(eren) heeft die willen sporten of bijvoorbeeld op muziekles of scouting willen, dan kunt u gebruik maken van de gemeentelijke regeling ‘Haarlemmermeer doet Mee’. Wij als Scouting Kagiwepi verlenen graag onze medewerking aan deze regeling welke, in opdracht van de gemeente, wordt uitgevoerd door Stichting Leergeld Haarlemmermeer en het Jeugdsportfonds Haarlemmermeer. Voor meer informatie over ‘Haarlemmermeer doet Mee’ zie: https://haarlemmermeergemeente.nl/jong-haarlemmermeer-doet-mee.Scouting Kagiwepi
KvK: 34294676
© 2024