Inschrijven

Wat leuk om te horen dat u uw kind wilt inschrijven bij onze scoutingvereniging.

Door onderstaand formulier in te vullen met de gegevens van u en uw kind, zullen wij de inschrijving op korte termijn behandelen.
Zodra uw inschrijving bij ons bekend is, wordt deze ter goedkeuring aan de betreffende teamleider aangeboden. Mits de speltak voldoende ruimte heeft, zal de administrateur de inschrijving vervolgens verwerken.
De administrateur neemt hierna contact met u op om u welkom te heten. Om uw inschrijving volledig te maken, vragen wij u ook om bijvoorbeeld: de privacy verklaring en een incasso machtiging af te staan.

Let op: U kunt uw kind alleen inschrijven nadat hij/zij een aantal keer bij ons heeft gekeken. Wilt u eens komen kijken? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.


Mocht u nog vragen hebben, wees dan vooral niet bang deze te stellen. De speltakken en het bestuur zijn bereikbaar via het contact formulier.

Vermeld hierbij minimaal: Naam, E-mail, Telefoonnummer

Deze velden zijn verplicht


Contributie informatie ( 2024: €125.00 )


Contributie

De contibutie voor 2024 bedraagt € 125.00.
Dit bedrag wordt ieder jaar heroverwogen, maar stijgt vaak alleen mee met de inflatie. Met dit geld word het lidmaatschap van Scouting Nederland betaald, onderhoud van het clubhuis & materiaal, en gaat er een deel naar de speltak van uw kind zodat zij leuke en uitdagende opkomsten kunnen organiseren.
Om verwarring te voorkomen: Al onze leiding, bestuur en andere vrijwilligers zijn op vrijwillige basis verbonden aan de vereniging en ontvangen hier dan ook geen vergoeding voor.

Let op: er is geen restitutie van reeds betaalde contributie mogelijk.

Haarlemmermeer doet Mee

Wanneer u moet rondkomen van een minimuminkomen en één (of meerdere) kind(eren) heeft die willen sporten of bijvoorbeeld op muziekles of scouting willen, dan kunt u gebruik maken van de gemeentelijke regeling ‘Haarlemmermeer doet Mee’. Wij als Scouting Kagiwepi verlenen graag onze medewerking aan deze regeling welke, in opdracht van de gemeente, wordt uitgevoerd door Stichting Leergeld Haarlemmermeer en het Jeugdsportfonds Haarlemmermeer. Voor meer informatie over ‘Haarlemmermeer doet Mee’ zie: https://haarlemmermeergemeente.nl/jong-haarlemmermeer-doet-mee.


Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk per email worden opgezegd via info@kagiwepi.nl. Er is geen restitutie van de reeds betaalde contributie mogelijk.


Scouting Kagiwepi
KvK: 34294676
© 2024